Kuddmani

Min fru har kuddmani. Jag blir tokig på alla dessa kuddar hon köper. “Det blir hemtrevligare då” säger hon när jag försöker förklara att man bara behöver kudde när man ska sova. Nu har vi sjuttioelva kuddar i sängen, lika många i soffan och häromdagen kom hon hem med en kudde till läsfåtöljen i barnens rum som hade kostat 650 spänn! Hon vägrade ju såklart svara på frågan när jag frågade hur mycket kudden kostat så jag loggade in i bank-appen och såg beloppet och blev tokig. Det är inte värt att bråka om kuddar eller pengar så istället för att bli vansinnig på henne så suckade jag, tog på mig löparkläderna och stack ut på en runda för att springa av mig den värsta aggressionen. Vad lägger din partner pengar på som enligt dig är totalt onödigt?

Den här kudden kommer barnen dessutom säkert både lyckas snora och spy ner inom bara någon månad.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *