Loungemöbler som ger färg

Fick i uppdrag på jobbet att titta ut lite nya loungemöbler då de vi nu har är väldigt slitna och omoderna. Eftersom det inte bara är viktigt hur möblerna är utformande, utan de även behöver vara sköna så har det varit lite av en utmaning att hitta något. Jag frågade min chef om han hade några särskilda önskemål men han svarade enbart med att jag har väldigt fria händer.

Detta gjorde ju självklart mig glad eftersom jag gillar inredning men sällan får bestämma kring detta område hemma, då min fru styr mer hjärnhand (Bli inte arg nu älskling). Därför har jag tagit mitt uppdrag mycket seriöst och scannat av utbudet väldigt noggrant, om jag får säga det själv. Ytterst nördigt, jag vet.

Lekfullt, Proffsigt och Modernt

Eftersom vårt kontor är ganska vitt och tråkigt så tycker jag att det hade varit trevligt med färg, som muntrar upp en. Med dessa tre kriterier: Snygga, färgglada och bekväma loungemöbler så hittade jag Bombastik Attitude. De designar moderna men ändå tidlösa kontorsmöbler som dessutom går att hyra om man bara behöver dem för en kortare tid. Jag tyckte verkligen att de stack ut från mängden och har ett ganska unikt uttryck som är både professionellt och lekfullt.

Min chef höjde minst sagt på ögonbrynen när jag visade honom mitt förslag. Det visade sig dock att det var positiva ögonbryns-höjningar, för han gillade det. “Inte vad jag hade förväntat mig, men helt över mina förväntningar” blev hans respons. Han blev så pass positivt överraskad att vi ni ska “renovera” och uppdatera lite mer på kontoret. Jag blir kontorets hjälte nu. Man blir ju så glad när det känns som att det händer lite i bolaget och man får vara med och fatta några beslut (även om de dock är rätt små).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *