När mamman blir kvinna på riktigt igen

Busnel från Blue CoWow, en rubrik som nästan kan klassas som sexistisk. Men icke då! Det handlar bara om att jag har kunnat lägga alla gravidkilon åt sidan. Nu är jag äntligen återigen tillbaka på min egen viktbana. Jag har nu nått ner till den målvikt jag hade, och den ursprungsvikt jag hade när jag blev gravid för första gången. Sådant här är värt att firas.

Därför har vi bestämt att jag ska utöka min garderob ordentligt när vi har nått hit. Och nu är det dags. Jag har därför gått bananas på allt från Busnel på blueco.se som jag tycker är snyggt. Tyvärr är det inte särskilt lite. Deras senaste kollektion innehåller så otroligt mycket snygga plagg att jag inte har kunnat välja. Tack och lov då för en man som uppmuntrar mig att faktiskt köpa lite mer. Och under några år är det faktiskt jag som har fått stå tillbaka, så jag kan själv tycka att det inte är mer än rätt att det nu är min tur att pyssla om mig själv.

Nu är det alltså dags att säga adjö till den småtråkiga småbarnsmamman som under ganska lång tid har skjutsat barn till dagis, hämtat barn på dagis, skjutsat till träningar och hämtat från träningar, stått ute i ösregn och hejat fram laget på fotbollsplanen, stått och huttrat i hockeyhallen – och slutligen klivit ner i mjukisbrallan när jag har kommit hem. Har jag känt mig riktigt fin så har jag förmodligen haft på mig en gammal gravidklänning från Lindex eller något.

Men nu är det slut med det. Säg adjö till den trötta mamman och säg istället välkommen till den nya kvinnan som numera är business och världsvan. Hej, här är jag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *