Återfuktad & Fräsch med Dr. Hauschka

De senaste månaderna har jag använt mig av hudvårdsprodukter från Dr. Hauschka. Jag hade innan dess länge letat efter ett varumärke som hade produkter som passade mig bra. Jag har sådan förtvivlat torr hud emellanåt, speciellt nu när det blir kallare och kallare för varje dag. Under vintern kan det kännas som om jag har ett sandpapper till ansikte. Men med de produkter som Dr. Hauschka erbjuder har jag äntligen lyckats ändra min huds trista utveckling. Numera känner jag inte igen min hud, den är så len och skön att jag knappt kan tänka mig att det är sant.

Det finns en del tester att göra för att hitta den typ av hudvårdsprodukt som passar just dig. Är det en ansiktskräm som du letar efter så finns det olika ansiktstyper man kan ha, när det kommer till huden då. Detta är inte svårt att hitta om man söker på internet. Jag rekommenderar naturligtvis någon av de ansiktskrämer som Dr. Hauschka säljer, oavsett vilken ansiktstyp du har. Jag använder själv en av dem och är totalt beroende av den nu.

När jag insåg att Dr. Hauschka och deras produkter var en sådan fullträff så sökte jag efter information om varför de är så bra. Tydligen var det en man vid namn Rudolf Hauschka som under tidigt 1900-tal började utforska möjligheten att tillverka mediciner och vårdande produkter genom naturliga ämnen främst från växter. Rudolf var tidig med detta, men numera är det inte lika ovanligt. Däremot har Dr. Hauschka över 100 års erfarenhet av att tillverka hudvårdsprodukter av naturliga ämnen, vilket i alla fall tilltalar mig starkt.

Hoppas du hittar något som passar dig. Ge inte upp, även om du har letat länge. Jag hittade rätt tillslut, så det är bara en fråga om tid innan du också gör det. Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *